Älgsjö Såg årets företagare i Västernorrland!

Älgsjö Såg är ett av Sveriges lönsammaste sågverksföretag i storleksklassen upp till 50 000 kubikmeter per år. Den senaste i raden av investeringar gjordes i en ny kantautomat och genomfördes under sommaren 2018, en investering på 12 Mkr som ger ett bättre utbyte av råvaran och ökar kapaciteten. Brödernas starka teknikintresse och vilja att utveckla verksamheten som bedrivits i 120 år borgar för sågverkets framtid. I november blev Älgsjö Såg och ägarna Jörgen Törnqvist och Åke Törnqvist utsedda till årets företagare i Västernorrland. Läs här!

Stäng meny

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng